ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Άρχισαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα στέγασης νέων «Κάλυψη»

Το πρόγραμμα στέγασης νέων ηλικίας 25 έως 39 ετών «Κάλυψη» υλοποιείται και στο δήμο Νεάπολης-Συκεών και αφορά 428 συμπολίτες.

Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα που υλοποιείται με απόφαση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων μπορούν να υποβάλλουν τα άτομα ηλικίας είκοσι πέντε (25) έως τριάντα εννέα (39) ετών, που περιλαμβάνονται στις ωφελούμενες ομάδες Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος κατά τον μήνα Μάρτιο 2023 και κατοικούν εντός του δήμου Νεάπολης-Συκεών, όπως αυτό προκύπτει από την αίτηση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Οι κατηγορίες των ωφελούμενων νοικοκυριών, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα του υπουργείου καθώς και ο τρόπος μοριοδότησης έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Νεάπολης-Συκεών, εδώ.

Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί μέχρι τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 στο Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών, Ιωάννου Μιχαήλ και Στρατηγού Στέφανου Σαράφη, Συκιές ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dimos.neapolis-sykeon@n3.syzefxis.gov.gr.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Θερμαϊκού: Προσβάσιμη παραλία για ΑμεΑ σε Νέους Επιβάτες και Επανομή

@dmin

Δήμος Λαγκαδά: «Πόλεμος» για σκουπίδια και Αιολικό πάρκο

@dmin

Οι δρόμοι του Κερασιού Ανθισμένες Κερασιές της Έδεσσας

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα