Δήμοι

Δήμος Ωραιοκάστρου: Συνάντηση με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου σε Καλλιθέα και Μυγδονία

Νέα συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δήμου Ωραιοκάστρου και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και της ένταξης στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου νέων περιοχών του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Τα στελέχη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ παρουσίασαν τον σχεδιασμό της εταιρείας, σύμφωνα με τον οποίο προβλέπεται εντός του 2023 η σύνδεση με το Δίκτυο Διανομής φυσικού αερίου των περιοχών της Λητής, του Δρυμού, του Μελισσοχωρίου, του Πενταλόφου και της Νεοχωρούδας του Δήμου Ωραιοκάστρου, ώστε να επωφεληθούν από την χρήση του οι οικιακοί, εμπορικοί, βιομηχανικοί καταναλωτές και τα Δημόσια – Δημοτικά κτίρια των περιοχών.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν χάρτες όπου απεικονίζεται η όδευση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στις περιοχές του Δρυμού, του Μελισσοχωρίου, της Λητής, του Πενταλόφου και της Νεοχωρούδας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Με την παρουσίαση των χαρτών οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών του Δήμου Ωραιοκάστρου μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τα σημεία από όπου θα διέλθει το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου και εφόσον ενδιαφέρονται έχουν την δυνατότητα  να προβούν σε αιτήσεις σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας συζητήθηκε εκ νέου η στενή συνεργασία ΕΔΑ ΘΕΣΣ και Δήμου Ωραιοκάστρου για την έγκαιρη ενημέρωση αναφορικά με τις εργασίες οδοποιίας, ασφαλτόστρωσης και ανακατασκευής οδών που προγραμματίζονται για την αποφυγή όχλησης των πολιτών, αλλά και των τεχνικών παρεμβάσεων που εκτελούνται σε δρόμους και περιοχές και την ανάγκη λήψης αδειών εκσκαφής από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

 Οι χάρτες των περιοχών επέκτασης

Λητή
Λητή
Δρυμός
Δρυμός
Μελισσοχώρι
Μελισσοχώρι
Πεντάλοφος - Νεοχωρούδα
Πεντάλοφος – Νεοχωρούδα

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Κλειστή η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου λόγω κρούσματος COVID – 19

@dmin

Παραιτήθηκε Αντιδήμαρχος του δήμου Λαγκαδά

admin

Δήμος Νάουσας: «Καλάθι Αλληλεγγύης» για τις ευπαθείς ομάδες

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα