Δήμοι

Δήμος Παύλου Μελά: Ξεκίνησε η δήλωση συμμετοχών στον 6ο Διαγωνισμό βιτρίνας και πρόσοψης καταστημάτων

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά διοργανώνει τον 6ο Διαγωνισμό Βιτρίνας και Πρόσοψης Καταστημάτων με τίτλο: «ΣΤΟΛΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ  ΒΙΤΡΙΝΑ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023».

Ο διαγωνισμός θα υλοποιηθεί κατά τους μήνες Δεκέμβριο 2023 και Ιανουάριο 2024, σε συνέχεια των προηγούμενων διαγωνισμών οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία.

Στον διαγωνισμό συμπράττουν η Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης και τα καταστήματα στις Δημοτικές Ενότητες Ευκαρπίας, Πολίχνης και Σταυρούπολης.

Την ευθύνη συντονισμού και υλοποίησης έχει το Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής της Αντιδημαρχίας  Κοινωνικής Πολιτικής.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στα εμπορικά, αλλά και στα καταστήματα εστίασης τα οποία δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Παύλου Μελά. Στο πλαίσιο της δράσης  καλούνται οι επαγγελματίες να στολίσουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη βιτρίνα, να αυτοσχεδιάσουν, δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα στην περιοχή  τους, με το δικό τους προσωπικό γούστο. Η πρωτοτυπία και η φαντασία είναι τα απαραίτητα «συστατικά» για μια πετυχημένη συνταγή.

Στη συνέχεια, μικροί και μεγάλοι πολίτες θα αποφασίσουν και θα επιβραβεύσουν τις ομορφότερες προσπάθειες, σε μια ζωντανή αλληλεπίδραση, η οποία θα προετοιμάσει τους καταναλωτές για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Τα Χριστούγεννα διαθέτουν μια μοναδική μαγεία που κατακλύζει τα σπίτια, τους δρόμους και κυρίως τα καταστήματα. Μια βόλτα στα μαγαζιά και μπορείς  να νιώσεις το χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Ο διαγωνισμός έγινε θεσμός για τους εμπόρους της περιοχής μας. Κινείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων οι οποίες προάγουν τα οικονομικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά συμφέροντα των πολιτών. Στόχος της δράσης παραμένει η πρόθεση να ενισχυθούν, αφενός η τοπική αγορά του Δήμου Παύλου Μελά και αφετέρου οι γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας με την τοπική επιχειρηματικότητα, η οποία δημιουργεί θέσεις εργασίας και εισόδημα στην τοπική οικονομία. Παράλληλα, ο διαγωνισμός συντελεί στην αισθητική αναβάθμιση του Δήμου, καθώς ενδυναμώνει τις προσπάθειες για την προαγωγή της καλαισθησίας στους δημόσιους χώρους του Δήμου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Ο τρόπος συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλός.

1.Στολίζετε το κατάστημά σας

2.Βγάζετε την ομορφότερη φωτογραφία

3.Τη στέλνετε στο email: ergasymv@pavlosmelas.gr  από Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έως και Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:59

4.Στη συνέχεια αναρτώνται οι φωτογραφίες στο facebook του δήμου και τα like πέφτουν βροχή!!!

5.ΝΙΚΗΤΕΣ θα είναι οι τρεις πρώτοι σε κάθε δημοτική ενότητα, οι οποίοι και θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα like.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ  ΤΑ  LIKE ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Από την Δευτέρα  20 Δεκεμβρίου 2023, και αφού οι φωτογραφίες αναρτηθούν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) του δήμου Παύλου Μελά, οι πολίτες θα μπορούν κάνοντας like να επιλέγουν την ομορφότερη στολισμένη βιτρίνα, διαδικασία που θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου  2024,  στις 23:59.

Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας και ώρας δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό, όπως και δεν θα προσμετρηθεί κανένα επόμενο like. Δεν θα υπολογισθούν στην καταμέτρηση επιλογές, όπως θλιμμένη ή θυμωμένη φατσούλα, ενώ αρνητικά ή προσβλητικά σχόλια για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, θα διαγράφονται.

ΝΙΚΗΤΕΣ

Συνολικά θα βραβευτούν 9 συμμετέχοντες, οι τρεις πρώτοι σε κάθε δημοτική ενότητα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση, αναφορικά με τη διαδικασία και τους όρους συμμετοχής, στα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται παρακάτω.

Αντιδημαρχία Κοινωνικής  Πολιτικής Δήμου Παύλου Μελά

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής

Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής

Τηλέφωνο: 2313 302 363

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Συγκέντρωση υλικού για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

@dmin

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν οι εγγραφές στους Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

@dmin

Δήμος Θέρμης: Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους του Έβρου

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα