Δημοτικές Εκλογές 2023

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Εξόρμηση του υποψηφίου δημάρχου Πάρη Τσογκαρλίδη στο Ασβεστοχώρι

Εξόρμηση στο Ασβεστοχώρι, με διανομή εκλογικού υλικού και επαφές με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής, πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Πάρης Τσογκαρλίδης με στελέχη του συνδυασμού «Ορμή Όραμα Ομάδα».

Ο κ. Τσογκαρλίδης συνάντησε πολίτες του Ασβεστοχωρίου, επισκέφτηκε καταστήματα και επιχειρήσεις της περιοχής, συνομίλησε με εργαζόμενους και καταναλωτές και αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους της δημοτικής κοινότητας για το παρόν και το μέλλον του Ασβεστοχωρίου και συνολικά του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Έτυχε θερμής υποδοχής και είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στο σχέδιο της παράταξης «Ορμή Όραμα Ομάδα» συγκεκριμένα για το Ασβεστοχώρι, όπου περιλαμβάνονται οι σημαντικότερες παρεμβάσεις, που δεσμεύεται να υλοποιήσει την επόμενη πενταετία, με την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Ο κ. Τσογκαρλίδης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας Ασβεστοχωρίου διένειμαν εκλογικό υλικό και έντυπο με το πρόγραμμα του συνδυασμού, επισημαίνοντας πόσο καθοριστικές είναι οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για την επόμενη μέρα στον δήμο συνολικά, αλλά και στην καθημερινότητα κάθε πολίτη ξεχωριστά.

«Το Ασβεστοχώρι δεν μπορεί να είναι στη σκιά των άλλων δημοτικών ενοτήτων. Δεν πρέπει να δημιουργούνται στον ίδιο δήμο ανισότητες, αλλού πλεόνασμα κι αλλού έλλειμμα ανάπτυξης. Οι ενδοδημοτικές ανισότητες αφήνουν ανισότιμο αναπτυξιακό αποτύπωμα. Στην ουσία υποθηκεύοντας την ανάπτυξη μιας περιοχής, υποθηκεύεις το μέλλον ολόκληρου του δήμου. Αυτό για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτο. Εμείς έχουμε ως αρχή την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των οικισμών του δήμου, γι’ αυτό και προτεραιότητά μας είναι η κάλυψη των ελλειμμάτων σε υποδομές και ανάπτυξη, ειδικά σε εκείνες τις περιοχές που δεν τράβηξαν στο παρελθόν την προσοχή της απερχόμενης διοίκησης του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Κι αυτό δεν είναι λόγια και εξαγγελίες. Αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο πρόγραμμά μας για τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη και ειδικότερα στο πρόγραμμά μας για το Ασβεστοχώρι, που περιλαμβάνει σειρά έργων και δράσεων, με επτά προτεραιότητες για την επόμενη μέρα. Θέλουμε την εμπιστοσύνη σας, επειδή έχουμε σχέδιο διοίκησης, επειδή οι προτάσεις μας είναι ρεαλιστικές και εφικτές, επειδή είμαστε το καινούργιο, που έρχεται, είμαστε δύναμη προσφοράς, με διαρκές ενδιαφέρον για τον τόπο κι όχι για τις καρέκλες. Επειδή ήρθαμε για να μείνουμε και δεν είμαστε περαστικοί» επισήμανε ο κ. Τσογκαρλίδης.

Οι επτά προτεραιότητες του προγράμματος της παράταξης «Ορμή Όραμα Ομάδα» για το Ασβεστοχώρι είναι:

1.Αισθητική ανάπλαση και αναβάθμιση της οδού 28ης Οκτωβρίου με Δημοκρατίας.

2.Προστασία Λατομείων – Αποκατάσταση του τοπίου.

3.Δημιουργία Πάρκου Βιομηχανικής Κληρονομιάς.

4.Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, με προτεραιότητα δημοτικές οδούς με σημαντικά προβλήματα και χωρίς περαιτέρω δανεισμό.

5.Ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης.

6.Μεταφορά Κοιμητηρίων σε ενιαία Κοιμητήρια.

7.Νέοι ελεύθεροι δημόσιοι χώροι και νέα πρότυπη παιδική χαρά.

Οι εξορμήσεις του υποψήφιου δημάρχου και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και συμβούλων δημοτικών κοινοτήτων θα είναι συνεχείς για το επόμενο διάστημα σε όλες τις δημοτικές ενότητες και τους οικισμούς, σε όλες τις γειτονιές και τους δρόμους του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Τους υποψήφιους του συνδυασμού του παρουσίασε ο Λάζαρος Κυρίζογλου

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Μανούκα παρουσίασε τα πρώτα 55 στελέχη του συνδυασμού

Γ.Λίλτσης: Ο Δήμος Παύλου Μελά…βρίσκεται σε αργία

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα