ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Θερμαϊκού: Εργασίες καθαρισμού φερτών υλικών μετά την κακοκαιρία

Στις παραλίες του Δήμου Θερμαϊκού κατέληξαν τα φερτά υλικά που διοχετεύτηκαν στην θάλασσα του κόλπου από τα μπαζωμένα ρέματα περιοχών της δυτικής Θεσσαλονίκης στην πρόσφατη κακοκαιρία που χτύπησε ολόκληρη τη χώρα.

Μπορεί στην περιοχή να μην υπήρξαν προβλήματα, εντούτοις όλο το παραλιακό μέτωπο είναι γεμάτο από κλαδιά, κορμούς δέντρων, έπιπλα και βιομηχανικά απορρίμματα που μεταφέρθηκαν από τις απέναντι γειτονιές του Θερμαϊκού κόλπου.

«Μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Θερμαϊκού καταβάλουν προσπάθεια απομάκρυνσης τους για την άμεση αποκατάσταση της ευταξίας το παραλιακό μέτωπό μας», τονίζει ο Δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής.

«Ζητώ την κατανόηση του κόσμου, αυτό θα πάρει λίγο χρονικό διάστημα, επισημαίνει ο Δήμαρχος, διότι 52 χιλιόμετρα ακτογραμμής δεν καθαρίζονται σε μία μέρα και γι’ αυτό ζητώ την κατανόηση όλων των πολιτών. Πρώτα και πάνω απ΄ όλα, είμαι ικανοποιημένος που οι συντονισμένες ενέργειες των υπηρεσιών μας, με τους καθαρισμούς των ρεμάτων και των φρεατίων, απέτρεψαν τα οποιαδήποτε προβλήματα μπορούσαν να δημιουργηθούν από δικές μας παραλείψεις λόγων των ισχυρών βροχοπτώσεων».

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον Συνήγορο του Πολίτη Ανδρέα Ποττάκη

Ioannis Terzakis

Δήμος Παύλου Μελά: Διανομή Δελτίων μετακίνησης ΑΜΕΑ στα ΚΕΠ

@dmin

Aπορριμματοφόρο συλλογής καφέ κάδων και 80 καφέ κάδους

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα