ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Κομοτηνής: Υπεγράφη η σύμβαση έργου «Ενεργειακή και Λειτουργική Αναβάθμιση Κλειστού Γυμναστηρίου Κομοτηνής»

Πρόκειται για ένα από τα δύο υποέργα της Πράξης «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων (υπαίθριων και Κλειστού Γυμναστηρίου) του Δήμου Κομοτηνής», που εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV προϋπολογισμού ύψους 925.000 ευρώ, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Κομοτηνής.

Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου από τον Δήμαρχο Ιωάννη Γκαράνη και τον ανάδοχο, Αντώνη Αντωνιάδη, παρουσία του Αντιδημάρχου Έργων, Προγραμματισμού, Πολεοδομίας και Χωροταξικού Σχεδιασμού, Δημήτρη Καρασταύρου και της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Δέσποινας Πάσσου.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 12 μήνες, από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ενδεικτικά θα γίνουν οι εξής παρεμβάσεις:

  • Θα τοποθετηθεί θερμοκέλυφος σε όλη την εξωτερική επιφάνεια της τοιχοποιίας.
  • Στην κύρια αίθουσα, θα τοποθετηθεί νέα οροφή, από θερμομονωτικά PANELS αλουμινίου, με μόνωση πολυουρεθάνης.
  • Θα αντικατασταθούν όλα τα εξωτερικά κουφώματα, με νέα, αλουμινίου με θερμοδιακοπή και διπλά θερμομονωτικά ενεργειακά κρύσταλλα.
  • Θα εγκατασταθεί σύστημα ψύξης- θέρμανσης.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης δήλωσε: «Με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις που θα γίνουν μέχρι τον ερχόμενο Απρίλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής ένας βασικός χώρος άθλησης της πόλης μας θα ανέβει ενεργειακή κλάση, από Ε σε Β+, ακολουθώντας τα σύγχρονα ενεργειακά πρότυπα και εξοικονομώντας πόρους οικονομικούς και ενεργειακούς. Είναι μεγάλη χαρά για τη Δημοτική Αρχή να αξιοποιούμε ένα σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο για να παρέμβουμε σε ένα ιδιαίτερα ενεργοβόρο κτίριο, με σκοπό να το αποδώσουμε σε εύθετο χρόνο αναβαθμισμένο λειτουργικά και ουσιαστικά σε όλους τους δημότες».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κομοτηνής: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενημέρωσης των μαθητών για την κυνοφιλία

@dmin

Μπλοκάρισμα των δημαιρεσιών στον δήμο Παύλου Μελά

admin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Αποκτά κινητή μονάδα υγείας για δωρεάν εξετάσεις.

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα