Σώματα ασφαλείας

Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης: Επίσκεψη στο Τμήμα της Ενδοοικογενειακής Βίας Δυτικής Θεσσαλονίκης

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (Ε.Α.Υ.ΘΕΣ) επισκέφθηκε το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Δυτικής Θεσσαλονίκης και συνομίλησε διεξοδικά με τους αστυνομικούς που το έχουν στελεχώσει.

«Όπως ενημερωθήκαμε από τους συναδέλφους μας, οι οποίοι προέρχονταν από διάφορες υπηρεσίες, απασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το συγκεκριμένο αντικείμενο ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα και με δικές τους πρωτοβουλίες, παρακολουθούν σεμινάρια ώστε να εμπλουτίσουν το γνωστικό τους επίπεδο και να μπορούν τα διαχειριστούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που καλούνται να αντιμετωπίσουν» .

«Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι με την συμβολή ιδιωτών, κατάφεραν και διαμόρφωσαν τον χώρο εργασίας τους σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον κατάλληλο για να υποδεχτεί και υποστηρίξει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας» .

«Όπως μας ενημέρωσαν θα ήταν αναγκαία η στελέχωση όλων των Αστυνομικών Τμημάτων και ειδικότερα των Τμημάτων Ενδοοικογενειακής Βίας με επιστημονικό προσωπικό (ψυχολόγους), οι οποίοι μέσω των γνώσεων τους και της επιστημονικής τους κατάρτισης θα συνέβαλαν στην καλύτερη προσέγγιση των θυμάτων» καταλήγει στην ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Τέλος η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των συναδέλφων τους ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους, προχωρώντας σε χορηγία μιας τηλεόρασης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΛ.ΑΣ: Διενέργεια Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚΕ) υποψηφίων στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας

@dmin

ΕΛ.ΑΣ: 14 Διμοιρίες για ενίσχυση των αστυνομικών στην περιοχή του Έβρου

@dmin

ΕΛ.ΑΣ: Προκήρυξη για πρόσληψη Διδακτικού προσωπικού στην σχολή αστυφυλάκων

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα