Περιφέρειες

«Έρχονται» έλεγχοι στην πασχαλινή αγορά

«Έρχονται» έλεγχοι στην πασχαλινή αγορά Το φετινό Πάσχα θα είναι ιδιαίτερο από πολλές απόψεις.

Δεν είναι μόνο οι περιορισμοί στις μετακινήσεις, τις συναθροίσεις και το συγχρωτισμό με άλλα άτομα. Είναι κρίσιμο, τώρα ακόμη περισσότερο από ποτέ, να εξασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα των αγαθών που θα «στολίσουν» το πασχαλινό τραπέζι, η επάρκεια και η αποτροπή τυχόν κρουσμάτων αισχροκέρδειας.

Επειδή λοιπόν των…φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας, βρίσκεται ήδη από χτες, σε συνεχείς συνεννοήσεις με τον ΕΦΕΤ και το Χημείο του Κράτους, ώστε, στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας τους με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, να ξεκινήσουν άμεσα οι έλεγχοι στην αγορά.

Στόχος του είναι να οργανωθούν, όπως και πέρυσι, τρεις χωριστές «γραμμές» από συνεργεία της Περιφέρειας, του ΕΦΕΤ και του Χημείου, με αυξημένο όμως αριθμό ελέγχων και δειγματοληψιών.

Μεγάλη βαρύτητα δίνει στην ομαλή λειτουργία των σκεπαστών αγορών, σε συνδυασμό με την ασφάλεια των ελεγκτικών συνεργείων και των πολιτών, γι’ αυτό και είναι παράλληλα σε ανοικτή επικοινωνία με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, αρμόδιο για θέματα εμπορίου,Ν.Παπαθανάση.

Λίγη υπομονή και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη μια σύγχρονη μητρόπολη του εμπορίου, της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας

Ioannis Terzakis

ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης στην 19η Επαρχιακή Οδό Ασκού- Φιλαδέλφειας- Λευκούδας- Αρέθουσας- Στεφανινών

@dmin

ΜΕΑ Ανατολικού Τομέα: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα