ota24.gr
Επικαιρότητα

Φωτιά σε περιοχή του Ωραιοκάστρου

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής (28/6) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε έκταση με ξηρά χόρτα και χαμηλή βλάστηση, μεταξύ Ωραιοκάστρου και Νεοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Η φωτιά αναφέρθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων στις 11:55 και άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις για τον περιορισμό της.

Στο σημείο επιχειρούν επτά πυροσβεστικά οχήματα με 23 πυροσβέστες, ενώ συνδράμει και μία ομάδα της Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ).

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν τις προσπάθειες για την άμεση οριοθέτηση και κατάσβεση της πυρκαγιάς, προκειμένου να αποτραπεί η επέκτασή της σε γειτονικές περιοχές.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Covid-19: Θεσσαλονίκη – 6 αστυνομικοί θετικοί, δεκάδες σε καραντίνα

Virus

Συντάξεις: Έρχονται αυξήσεις από τα τέλη Σεπτεμβρίου

Ch

Λοιμωξιολόγοι: Με αρνητικό τεστ οι μετακινήσεις ανεμβολίαστων από νομό σε νομό με πλοίο – αεροπλάνο- ΚΤΕΛ – τρένο

Virus

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα