Παραιτήθηκε Αντιδήμαρχος του δήμου Βόλβης

Την παραίτηση του από την θέση του Αντιδημάρχου Δημοτικών Ενοτήτων και Τεχνικής Υπηρεσίαςαλλά και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου υπέβαλε ο κ. Γ.Μπουρλής αναφέροντας ως αιτία της παραίτησης του «προσωπικούς λόγους».

Η δήλωση παραίτησης έχει πρωτοκολληθεί, το οποίο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία λαμβάνει χαρακτήρα αμετάκλητης απόφασης.

Την θέση του παραιτηθέντα δημοτικού συμβούλου καταλαμβάνει η Σαλέπη Σ. Στέλλα.

Η παραίτηση του πρώην πλέον αντιδημάρχου, ήταν αποτέλεσμα της απόφασης του Δημάρχου Δ.Λιάμα να ορίσει τον παραιτηθέντα Αντιδήμαρχο Δημοτικών Ενοτήτων και Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Βόλβης – και δεύτερο τη τάξει Αναπληρωτή Δημάρχου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω πρώην αντιδήμαρχος επιδίωξε να παραμείνει στο πόστο του αντιδημάρχου καθαριότητας που είχε και στην προηγούμενη θητεία τουθεωρώντας τον εαυτό του επιτυχημένο, παρ όλη την κατακραυγή και τα πυρά που δεχόταν ο Δήμαρχος και η παράταξη του, για την απαράδεκτη κατάσταση με τα σκουπίδια που επικρατούσε στον Δήμο Βόλβης.

Ο Δήμαρχος Διαμαντής Λιάμας θα πρέπει να ορίσει νέο Αντιδήμαρχο στην δημοτική ενότητα Αγίου Γεωργίου (όχι απαραίτητα) επιλέγοντας  έναν από τους τρεις (3) επιτυχόντες δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. δηλαδή ή τον κ. Παναγιώτη Παπαγερά, ή τον κ. Γαβριηλίδη Ανδρέα ή την κ. Σαλέπη Στέλλα

Το volvipress.gr καλεί όλους τους δημότες να ψηφίσουν στην παρακάτω δημοσκόπηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *