Χιλιάδες ιδιοκτήτες κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους

Λόγω άγνοιας, αδιαφορίας ή και φοβίας να προσέλθουν να δηλώσουν τα ιδιοκτησιακά τους δικαιώματα στο Κτηματολόγιο, τουλάχιστον 15.000 ιδιοκτήτες ακινήτων που βρίσκονται σε 35 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους.

Λήγουν οι προθεσμίες σε αρκετές περιοχές

Συγκεκριμένα, οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων αρχίζουν να εκπνέουν από:

  • -23 Αυγούστου για την Αχαϊα, προκαποδιστριακούς δήμους και κοινότητες του δήμου Αιγιαλείας.
  • -26 Αυγούστου στους δήμους Τριφυλίας, Πύλου- Νέστορος, Δυτικής Μάνης και Οιχαλίας, σε 26 προκαποδιστριακούς ΟΤΑ του δήμου Καλαμάτας και 67 του δήμου Μεσσήνης.
  • -28 Αυγούστου στους δήμους Αλιάρτου, Διστόμου- Αράχοβας- Αντίκυρας, Θήβας, σε 19 προκαποδιστριακούς ΟΤΑ του δήμου Λειβαδιάς, 7 του δήμου Ορχομενού και 4 του δήμου Τανάγρας, καθώς και σε 25 προκαποδιστριακούς ΟΤΑ του δήμου Δελφών.
  • -12 Σεπτεμβρίου στη Μαγνησία και τις Σποράδες
  • -16 Σεπτεμβρίου σε Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κω, Ρόδο, στους προκαποδιστριακούς δήμους Αγίων θεοδώρων και Λουτρακίου – Περαχώρας και στις κοινότητες Αρχαίας Κορίνθου, Εξαμιλίων, Ξυλοκέριζας και Ισθμίων Κορινθίας.
  • -30 Σεπτεμβρίου λήγει η παράταση στην προθεσμία που είχε δοθεί για τις περιοχές: Δράμα, Ξάνθη, Χαλκιδική, Φλώρινα, Καστοριά, Αιτωλοακαρνανία, Αχαϊα, Ηλεία, Εύβοια, Χίο, Ικαρία, Σάμο, Λακωνία και στο Ηράκλειο Κρήτης, στο υπό κτηνατογράφηση τμήμα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: