Υπουργεία

ΥΠΕΣ Μακεδονίας Θράκης: Επίσκεψη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος

Για την πολυσχιδή δράση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, η οποία αριθμεί 7.000 μέλη, ενημέρωσε σήμερα τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Γιώργος Ζάχαρης.

Στην ενημερωτική συνάντηση ο κ. Ζάχαρης περιέγραψε στον υφυπουργό τον βασικό σκοπό της Ένωσης, που είναι η καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., έκανε μια ιστορική αναδρομή στην 35ετή δυναμική παρουσία που έχει αναπτύξει, αναφέρθηκε στις αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος τα μέλη της, αλλά και στο πλέγμα των δράσεων που προγραμματίζει το προσεχές διάστημα.

Ο κ. Κωνσταντινίδης συνεχάρη τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος για το πλούσιο έργο που παράγεται, καθώς και για τις διακρίσεις των μελών της Ένωσης στις εθνικές και διεθνείς διοργανώνεις που συμμετέχουν. Τόνισε, ακόμη, πως το Υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης βρίσκεται στο πλευρό της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων που βοηθούν στην προώθηση και ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Υπουργείο Μεταφορών: Φέρνει τα πάνω κάτω με το δίπλωμα για μικρές μοτοσυκλέτες

@dmin

Ορίστηκαν οι Διοικητές στις δομές φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών

@dmin

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα γίνουν οι πανελλήνιες

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα