Παιδεία

Υπουργείο παιδείας: Τα ονόματα των Διευθυντών Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Δόθηκαν στην δημοσιότητα τα ονόματα των εκπαιδευτικών που τοποθετούνται στις αντίστοιχες θέσεις Διευθυντών – Διευθυντριών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, για το νέο σχολικό έτος 2023 – 2024.

Οι ανωτέρω καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία ως Διευθύντριες/ντες εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου μετά την λήξη του διδακτικού έτους 2022-2023 και τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2027.

Μετά την έκδοση της παρούσας οι ανωτέρω εκπαιδευτικοί παραμένουν στη θέση που κατέχουν πριν την τοποθέτηση τους και εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντα της θέσης αυτής μέχρι να αναλάβουν υπηρεσία ως Διευθυντές – Διευθύντριες.

Οι Διευθυντές – Διευθύντριες, για όσο διάστημα ασκούν τα καθήκοντά τους, λαμβάνουν το αντίστοιχο επίδομα θέσης ευθύνης του άρθρου 16 του Ν.4354/2015 (Φ.Ε.Κ. 176/Α΄/16-12-2015), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κληρικοί: Αλλάζουν τα κριτήρια και ο τρόπος επιλογής τους

Hμερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς 2020 (Βίντεο)

admin

Υπουργείο Παιδείας: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών προκειμένου να οριστούν ως Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΣΕΠ)

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα