Δήμοι

Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου: Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής

Σε ένα απόλυτα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού της Αγ. Μαρίνας , η Ορκωμοσία του επανεκλεγέντα Δημάρχου Η.Ν. Κάσου Μιχάλη Εμμ. Ερωτοκρίτου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημοτική περίοδο 2024-2029.

Την Ορκωμοσία τέλεσε  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης  Καρπάθου και  Η.Ν. Κάσου  κκ Αμβρόσιος με την παρουσία της Επάρχου Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου Πόπης Νικολαϊδου των πρώην Δημαρχών Δημήτρη Ερωτόκριτου και Γιώργο Παπαγεωργίου των προϊσταμένων των  υπηρεσιών  του νησιού και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου αφού ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και τα απερχόμενα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου, ιδιαίτερα  συγκινημένος  ευχαρίστησε  τον Κασιώτικο Λαό για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του αλλά και στα μέλη της παράταξης του,  Κίνησης Κασιωτών – Κασίων δράση.

Ανέφερε χαρακτηριστικά τα παρακάτω μεταξύ των άλλων  « Ο Κασιώτικος Λαός μας επέλεξε, μας έδωσε μια  ισχυρή πλειοψηφία  για την οποία δεσμεύομαι εγώ προσωπικά  ότι θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Προτεραιότητα   μας  είναι  η ευημερία των πολιτών μας».

Βασική μας αρχή είναι: 

  • Η ΟΜΟΝΟΙΑ  η συνεργασία  σε όλα τα επίπεδα μέσα στο Δ.Σ και έξω από αυτό για να καταφέρουμε να αποκτήσουμε  την ικανότητα να  παρέχουμε στους  Δημότες μας και όχι μόνο άρτιες δημοτικές υπηρεσίες
  • Συνεργασία  με την Τοπική Αυτοδιοίκηση , σε επίπεδο Περιφερειακής Ένωσης Δήμων.
  • Συνεργασία σε επίπεδο δεύτερου βαθμού, με το Επαρχείο και την Περιφέρεια.
  • Συνεργασία σε επίπεδο Κεντρικής Διοίκησης (Αποκεντρωμένη, Υπουργεία , Κυβέρνηση).

«Παρά τα γραφειοκρατικά εμπόδια διεκδικήσαμε και κερδίσαμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα του νησιού. Όμως έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε για να κατακτήσουμε τους στόχους μας ,στην υγεία, την κοινωνική πρόνοια, στην Παιδεία, στις συγκοινωνίες, στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας – οικονομίας  (δημιουργία  ευνοϊκών  συνθηκών για την ίδρυση νέων υγιών επιχειρήσεων με συνέπεια την  δημιουργία νέων θέσεων εργασίας) κ.α. Συνεχίζουμε λοιπόν με όλες μας τις δυνάμεις προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση χωρίς παρεκκλίσεις» .

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Καλαμαριάς: Προμήθεια 1.400 πράσινων κάδων και υπογειοποίηση απορριμμάτων

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Εκδήλωση μνήμης των εκτελεσθέντων Παλληκαριών της Ευκαρπίας

@dmin

Δράσεις κοινωνικής προσφοράς από το ΓΕΛ Ν. Μουδανιών

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα