ΔήμοιΟΤΑΠροσλήψεις

Δήμος Καλαμαριάς: Πρόσληψη 69 ατόμων για καθαρισμό σχολικών μονάδων

Ο Δήμος Καλαμαριάς προχωρά στην πρόσληψη 69 ατόμων (3 μερικής και 63 πλήρους απασχόλησης) για την καθαριότητα των σχολείων του δήμου Καλαμαριάς, και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία , έδρα, ειδικότητα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η σχετική ανακοίνωση, η αίτηση και το παράρτημα αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμαριάς  (www.kalamaria.gr).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 6/2020 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: https://kalamaria.gr/ηλεκτρονικήδιακυβέρνηση/αιτήσεις-εργασίας/.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από τις 24/08/2020 ΕΩΣ ΚΑΙ 26/08/2020 τρείς (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Α΄ ΦΑΣΗ

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι μαζί με το έντυπο της αίτησης, το οποίο υποβάλλουν με ηλεκτρονικό τρόπο στο δικτυακό τόπο του Δήμου Καλαμαριάς, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο ΕΔΩ , να καταθέσουν στο ίδιο αρχείο και τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Φωτοτυπία ταυτότητας
  2. Εκκαθαριστικό από οποιοδήποτε έτος ή βεβαίωση ΑΦΜ
  3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (για όσους έχουν ανήλικα ή παιδιά που σπουδάζουν)
  4. Βεβαίωση Απογραφής Ασφαλισμένου (ΙΚΑ)

Β΄ ΦΑΣΗ

Μετά την ανάρτηση των τελικών πινάκων οι επιτυχόντες οφείλουν τα προσκομίσουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου aitisishrm@kalamaria.gr, εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών μετά την πρόσληψη τους.

Την Ανακοίνωση Μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ

Την Αίτηση μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ

Το Παράρτημα μπορείτε να το κατεβάστε ΕΔΩ

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Τρικκαίων: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

@dmin

Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις 10.753 εκπαιδευτικών Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης αναπληρωτών ΙΔΟΧ 2023-2024

@dmin

Δήμος Θέρμης: Ασκήσεις προσομοίωσης για την αντιμετώπιση δασικής πυρκαγιάς και σεισμού

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα