ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Κομοτηνής: Στο Ταμείο Ανάκαμψης το Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Ηφαίστου και Υφαντών

Άλλο ένα πολύ σημαντικό έργο για την ανάπτυξη του Δήμου Κομοτηνής εντάχθηκε για χρηματοδότηση με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος.

Η χρηματοδότηση αφορά το έργο της «Κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακάθαρτων οικισμών Ηφαίστου και Υφαντών Κομοτηνής», ύψους 5.944.624 ευρώ, στο υποέργο «Υποδομή δικτύου αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ).» της Δράσης «Επεξεργασία και καθαρισμός αστικών λυμάτων περιβαλλοντικά ευαίσθητων οικισμών και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων σε επιλεγμένες πόλεις» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, δήλωσε: «Με την ένταξη του έργου αυτού εξασφαλίζουμε στο ακέραιο τις συνθήκες της ποιότητας και της υγιεινής για τους κατοίκους των δύο αυτών οικισμών μας. Χωρίς βαρύγδουπες και μεγαλόστομες διακηρύξεις συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά, ώστε να επιτυγχάνουμε την ένταξη και υλοποίηση έργων, που βελτιώνουν και διασφαλίζουν την αναπτυξιακή εξέλιξη του Δήμου».

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής, Στράτος Τσακιρίδης, δήλωσε: «Με μεθοδικότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα η Διοίκηση του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής, με την αμέριστη συνδρομή των υπαλλήλων και του στελεχιακού μας δυναμικού οραματίστηκε, σχεδίασε κι ενέταξε άλλο ένα σπουδαίο αναπτυξιακό έργο, που θα επιλύσει το ζήτημα της αποχέτευσης στους οικισμούς του Ηφαίστου και των Υφαντών».

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Παύλου Μελά: Το νέο σχήμα Διοίκησης του Δημάρχου Δημήτρη Ασλανίδη

@dmin

Δήμος Βόλβης: Πρόσληψη 26 ατόμων για καθαρισμό σχολικών μονάδων

@dmin

Προμήθεια μηχανημάτων έργου στον Δ. Τρικκαίων

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα