Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Σε λειτουργία Ηλεκτρονική Πλατφόρμα απαλλαγής επιχειρήσεων από Δημοτικά Τέλη

Σε λειτουργία Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων απαλλαγής των πληττόμενων επιχειρήσεων από Δημοτικά Τέλη.

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Οικονομικών Υπηρεσιών που εξέδωσε σχετικό Δελτίο τύπου ενημερώνει, ότι σε εφαρμογή των μέτρων ελάφρυνσης των τοπικών επιχειρήσεων που έχουν διακόψει τη λειτουργία τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έθεσε σε λειτουργία την ψηφιακή πλατφόρμα υποβολής αίτησης από τις πληττόμενες επιχειρήσεις για την απαλλαγή τους από τα δημοτικά τέλη, για το διάστημα που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των επιχειρήσεων γίνεται μέσω της πλατφόρμας των Ψηφιακών Υπηρεσιών του Δήμου, που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (www.kordelio-evosmos.gr) και στο σύνδεσμο: Αίτηση για Απαλλαγή Τελών Καθαριότητας και Φωτισμού για Επαγγελματίες  

“Αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία θέτουμε σε λειτουργία ένα χρήσιμο εργαλείο για την άμεση και δίχως ταλαιπωρία εξυπηρέτηση των πληττόμενων επιχειρήσεων του Δήμου μας, που βιώνουν με τον πλέον δραματικό τρόπο τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των τοπικών επιχειρήσεων που διέκοψαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους, υλοποιώντας  μέτρα στήριξης και έκτακτης οικονομικής ελάφρυνσης, τα οποία  αφορούν όλο αυτό το διάστημα, από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα” δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Κώστας Αμανατιάδης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: 1.000 προσλήψεις μονίμων σε δήμους

admin

Δήμος Κιλκίς: Κάλεσμα στους Δημότες να απογραφούν

Δήμος Καβάλας: Πίνακες προσληπτέων για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα