Προσλήψεις

Δήμος Παύλου Μελά: Πρόσληψη Ειδικών Συμβούλων – Επιστημονικών – Ειδικών Συνεργατών για την επικουρία του Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά γνωστοποιεί ότι προτίθεται να προσλάβει:
 1. Έναν / Μία (1) Επιστημονικό Συνεργάτη (μετακλητό υπάλληλο) – κάτοχο πτυχίου ΑΕΙ (τμημάτων θετικών επιστημών) για την παροχή συμβουλών και διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών προς τη διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου σε θέματα Περιβάλλοντος και ειδικότερα για την εφαρμογή σχεδίου δράσης έργων αντιπλημμυρικής προστασίας. Η εξειδίκευση της θέσης θα αποδεικνύεται με επαγγελματική εμπειρία και με συναφή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.
 2. Έναν / Μία (1) Ειδικό / ή Σύμβουλο (μετακλητό υπάλληλο) – κάτοχο πτυχίου ΑΕΙ (τμημάτων Οικονομίας, ή Οργάνωσης – Διοίκησης Επιχειρήσεων) για την παροχή συμβουλών και διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών προς τη διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου σε θέματα Οικονομίας και Διοίκησης. Η εξειδίκευση της θέσης θα αποδεικνύεται με επαγγελματική εμπειρία.
 3. Έναν / Μία (1) Ειδικό / ή Σύμβουλο (μετακλητό υπάλληλο) – κάτοχο πτυχίου ή τίτλου σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την παροχή συμβουλών και διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών προς τη διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής για την ενίσχυση κοινωνικά ευπαθών ομάδων. Η εξειδίκευση της θέσης θα αποδεικνύεται με επαγγελματική εμπειρία.
 4. Έναν / Μία (1) Ειδικό / ή Συνεργάτη (μετακλητό υπάλληλο) – κάτοχο πτυχίου ΑΕΙ (τμημάτων Κοινωνικών Επιστημών) για την παροχή συμβουλών και διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών προς τη διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου σε θέματα Κοινωνικής πολιτικής για την Προστασία του Πολίτη και την εφαρμογή δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η εξειδίκευση της θέσης θα αποδεικνύεται με επαγγελματική εμπειρία.
 5. Έναν / Μία (1)  Ειδικό / ή Σύμβουλο (μετακλητό υπάλληλο) – κάτοχο πτυχίου ΑΕΙ Τμήματος Πολιτικών Επιστημών για την παροχή συμβουλών και διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών προς τη διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου σε θέματα πολιτικού σχεδιασμού και σχεδιασμού επικοινωνιακής πολιτικής. Η εξειδίκευση της θέσης θα αποδεικνύεται με επαγγελματική εμπειρία
 6. Έναν / Μία (1) Ειδικό / ή Σύμβουλο (μετακλητό υπάλληλο) – κάτοχο πτυχίου ΑΕΙ Πολυτεχνικών Σχολών για την παροχή συμβουλών και διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών προς τη διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου σε θέματα σχετικά με το σχεδιασμό και εφαρμογή προγραμμάτων για την προστασία, ανάπτυξη και εν γένει διαχείριση του Περιβάλλοντος. Η εξειδίκευση της θέσης θα αποδεικνύεται με επαγγελματική εμπειρία και με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.
 7. Έναν / Μία (1) Ειδικό / ή Συνεργάτη (μετακλητό υπάλληλο) – δημοσιογράφο, κάτοχο πτυχίου ΑΕΙ, για την παροχή συμβουλών και διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών προς τη διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου σε θέματα Επικοινωνίας, Εξωστρέφειας και Δημοσιογραφικής Προβολής του Δήμου. Η εξειδίκευση της θέσης θα αποδεικνύεται με επαγγελματική εμπειρία.*
Καλεί τους ενδιαφερόμενους/ες να υποβάλλουν :
 • Αίτηση
 • Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
 • Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
 • Αποδεικτικά των τυπικών τους προσόντων (τίτλους σπουδών, άδεια άσκησης επαγγέλματος (για τις ειδικότητες που απαιτείται), βεβαιώσεις ασφαλιστικού φορέα συνοδευόμενες από υπεύθυνες δηλώσεις, όπου θα δηλώνεται ο εργοδότης το διάστημα και το αντικείμενο της απασχόλησης, ή βεβαιώσεις προϋπηρεσίας δημοσίου τομέα).
 • Υπεύθυνη δήλωση, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού των μονίμων δημοτικών υπαλλήλων των άρθρων 11 έως 17 του ν. 3584/07

(*) Για την συγκεκριμένη θέση απαιτείται βεβαίωση μέλους αναγνωρισμένης στην Ελλάδα επαγγελματικής δημοσιογραφικής ένωσης, η οποία είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.Σ.Υ.).

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, μπορούν να κατατίθενται στο γραφείο Προσωπικού, του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2313 302852, -840, -841), εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας στον τύπο.

Κατεβάστε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Πρόσληψη 75 ατόμων

@dmin

Πολεμικό Ναυτικό: Προσλήψεις 430 ΕΠΟΠ

@dmin

ΑΣΕΠ: 249 νέες προσλήψεις για απόφοιτους Γυμνασίου, Λυκείου και ΙΕΚ

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα