Δήμοι

Δήμος Θέρμης: Διακοπές υδροδότησης λόγο κλοπής εξοπλισμού της ΔΕΥΑΘ και του ΔΕΔΔΗΕ

Τέσσερις νέες κλοπές καλωδίων και εξοπλισμού της ΔΕΥΑ Θέρμης και του ΔΕΔΔΗΕ έγιναν σε διάστημα λίγων ημερών, με αποτέλεσμα να σημειωθούν διακοπές στην υδροδότηση σε διάφορες περιοχές του δήμου Θέρμης.

Πρόκειται για ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο για το οποίο ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος έχει ενημερώσει την Ελληνική Αστυνομία, ζητώντας να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία του εξοπλισμού της ΔΕΥΑΘ καθώς οι κλοπές αυτές επηρεάζουν την καθημερινότητα εκατοντάδων πολιτών εξ αιτίας των συνεπακόλουθων διακοπών στην υδροδότηση.

Την περασμένη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου άγνωστοι αφαίρεσαν καλώδια του ΔΕΔΔΗΕ, ελάχιστα μέτρα πριν από το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΘ στο Πλαγιάρι με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση και κατά συνέπεια και η υδροδότηση. Οι καλωδιώσεις αντικαταστάθηκαν τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, αλλά ελάχιστες ημέρες αργότερα, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου οι δράστες αφαίρεσαν εκ νέου τα καλώδια από το ίδιο αντλιοστάσιο.

Ανάλογη κλοπή έγινε πριν από περίπου δύο εβδομάδες σε υδρευτική γεώτρηση η οποία βρίσκεται στην περιοχή επέκτασης Θέρμης με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή υδροδότησης. Τέλος, πριν από μερικές ημέρες παρόμοιο περιστατικό συνέβη στη Νέα Ραιδεστό, αυτή τη φορά σε αρδευτική γεώτρηση.

Η ΔΕΥΑΘ δια του προέδρου της Δαμιανού Ζελελίδη έχει ενημερώσει γι’ αυτά τα νέα συμβάντα την Ελληνική Αστυνομία και σήμερα προχώρησε σε κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων στο Τμήμα Ασφαλείας των Βασιλικών.

Μόνο μέσα στον Ιούνιο είχαν σημειωθεί 13 κλοπές εξοπλισμού της ΔΕΥΑΘ με αποτέλεσμα να σημειώνονται αλλεπάλληλες διακοπές στην υδροδότηση.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Νεάπολης Συκεών: Ορισμός νέων Αντιδημάρχων

@dmin

Δήμος Πατρέων: Δυνατότητα ρύθμισης και εξόφλησης οφειλών σε δόσεις

@dmin

Δωρεάν καυσόξυλα σε 70 ευπαθείς οικογένειες μοίρασε ο δήμος Θέρμης

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα