Δήμοι

Δήμος Βόλβης: Αναστολή λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων και πολιτιστικών χώρων

Η ανεξέλεγκτη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και η υπαγωγή της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης  στο επίπεδο 3  των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της διασποράς του COVID-19, οδήγησαν τον Δήμαρχο Δήμου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα να λάβει απόφαση για την προσωρινή αναστολή και λειτουργία των αθλητικών και πολιτιστικών χώρων και δομών μέχρι νεοτέρας.

  • Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ 3852/7-6-2010 τ. Α΄).
  • Τις διατάξεις του άρθρου 15 παρ. 1 του Ν. 4728/20 (ΦΕΚ 186/29-9-2020 τ. Α΄) . Το με Α.Π. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/128/17765/02-10-2020 (σημείο Β1) έγγραφο – εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.
  • Το γεγονός της υπαγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης στο τρίτο επίπεδο των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωναϊό COVID-19 .
  • Το γεγονός της εμφάνισης επιβεβαιωμένων, αλλά και ύποπτων, κρουσμάτων κορωναϊού COVID-19 στον πληθυσμό του Δήμου Βόλβης.
  • Την ανάγκη της αποφυγής του κινδύνου της περαιτέρω διάδοσης του κορωναϊού COVID19 στο Δήμο Βόλβης.

Ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Διαμαντής Λιάμας αποφάσισε να ανασταλούν προσωρινά, από σήμερα και μέχρι νεωτέρας, τη λειτουργία των κάτωθι αθλητικών και πολιτιστικών χώρων – δομών στο Δήμο Βόλβης:

  1. Το σύνολο των κλειστών και ανοικτών δημοτικών και σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων, όλων των δημοτικών γηπέδων και σταδίων, καθώς και όλων των παιδικών χαρών. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση προπονήσεων και αγώνων σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
  2. Το σύνολο των δημοτικών αθλητικών και πολιτιστικών τμημάτων.
  3. Το σύνολο των χώρων υποδοχής – στέγασης των Πολιτιστικών Συλλόγων, οι οποίοι ευρίσκονται εντός σχολικών και δημοτικών κτιρίων.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Νέας Προποντίδας: Χρηματοδοτείται κατασκευή αποχετευτικού δικτύου και μονάδας βιολογικού καθαρισμού του Αγίου Μάμα

@dmin

Διαδημοτικός «Δυτικός αγώνας δρόμου»

@dmin

Gov.gr: Έκδοση πιστοποιητικών από τους Δήμους μέσω ψηφιακών θυρίδων

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα