Δήμοι

Δήμος Βόλβης: Αναστολή λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων και πολιτιστικών χώρων

Η ανεξέλεγκτη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και η υπαγωγή της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης  στο επίπεδο 3  των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της διασποράς του COVID-19, οδήγησαν τον Δήμαρχο Δήμου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα να λάβει απόφαση για την προσωρινή αναστολή και λειτουργία των αθλητικών και πολιτιστικών χώρων και δομών μέχρι νεοτέρας.

  • Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ 3852/7-6-2010 τ. Α΄).
  • Τις διατάξεις του άρθρου 15 παρ. 1 του Ν. 4728/20 (ΦΕΚ 186/29-9-2020 τ. Α΄) . Το με Α.Π. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/128/17765/02-10-2020 (σημείο Β1) έγγραφο – εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.
  • Το γεγονός της υπαγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης στο τρίτο επίπεδο των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωναϊό COVID-19 .
  • Το γεγονός της εμφάνισης επιβεβαιωμένων, αλλά και ύποπτων, κρουσμάτων κορωναϊού COVID-19 στον πληθυσμό του Δήμου Βόλβης.
  • Την ανάγκη της αποφυγής του κινδύνου της περαιτέρω διάδοσης του κορωναϊού COVID19 στο Δήμο Βόλβης.

Ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Διαμαντής Λιάμας αποφάσισε να ανασταλούν προσωρινά, από σήμερα και μέχρι νεωτέρας, τη λειτουργία των κάτωθι αθλητικών και πολιτιστικών χώρων – δομών στο Δήμο Βόλβης:

  1. Το σύνολο των κλειστών και ανοικτών δημοτικών και σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων, όλων των δημοτικών γηπέδων και σταδίων, καθώς και όλων των παιδικών χαρών. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση προπονήσεων και αγώνων σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
  2. Το σύνολο των δημοτικών αθλητικών και πολιτιστικών τμημάτων.
  3. Το σύνολο των χώρων υποδοχής – στέγασης των Πολιτιστικών Συλλόγων, οι οποίοι ευρίσκονται εντός σχολικών και δημοτικών κτιρίων.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμαρχοι της Μακεδονίας δημιούργησαν το “Δίκτυο Πόλεων Μεγαλέξανδρου”

admin

Τα 200 χρόνια της σύγχρονης Ελλάδας σημαίνουν 200 χρόνια Αυτοδιοίκησης

Ioannis Terzakis

Δήμος Λαγκαδά: Ξεκινά η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα