Δελτία Τύπου

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Εκτέλεση εργασιών στην περιοχή «ΝΗΣΙ»

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Κατασκευή υπολειπόμενων ιδιωτικών συνδέσεων αγωγών ακαθάρτων Άστρους, Μελιγούς και Παρ. Άστρους Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» λήφθηκε η υπ΄ αριθμ. 30/2024 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας που αφορά στη λήψη προσωρινών μέτρων κυκλοφορίας κατά την εκτέλεση εργασιών στην περιοχή «ΝΗΣΙ» της Δημοτικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους.

Κατόπιν των ανωτέρω και με σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των κατοίκων καθώς και την ολοκλήρωση των εργασιών, στο συνημμένο σχεδιάγραμμα εμφανίζονται τα προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας για τις εργασίες που θα εκτελεστούν από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου έως και το νεκροταφείο, κατά το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 έως και Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.

Ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί στο γεγονός ότι το τμήμα της οδού «Αγίου Βασιλείου» από το κατάστημα «ΑΡΜΟΝΙΑ» έως και την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου, θα είναι διπλής κατεύθυνσης κυκλοφορίας, από μονόδρομος που είναι σήμερα.

Εφιστάται προσοχή όλων. Θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με τις αλλαγές και τα χρονικά διαστήματα των προσωρινών μέτρων κυκλοφορίας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κορνοϊός: Δωρεά της ΚΡΙ ΚΡΙ στο νοσοκομείο Σερρών, Bonus στους εργαζόμενους της

@dmin

25η Νοεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

Ioannis Terzakis

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Υγιή τα οικονομικά του Δήμου

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα