ΟικονομίαΧρηματοδότηση

Δωρεάν “Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους”

Ο Δήμος Λαυρεωτικής αντιλαμβανόμενος τις προκλήσεις της εποχής και πάντα αρωγός σε δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στηρίζει το νέο εγχείρημα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών “Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους”.

Μέσα από το συγκεκριμένο project το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προχωράει στην έμπρακτη στήριξη των μελών του με τη δωρεάν δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων για τις επιχειρήσεις – μέλη του.

Η έναρξη της δράσης αναμένεται εντός του πρώτου τριμήνου του 2021, με υπεύθυνο παρακολούθησης και υλοποίησης τον Α’ Αντιπρόεδρο του Ε.Ε.Α. κο Νίκο Γρέντζελο.

“Η στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες του Δήμου μας” δήλωσε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς. “Είναι σημαντικό τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους προσφέρεται να δημιουργήσουν δωρεάν ηλεκτρονικό κατάστημα και να ενισχύσουν με αυτόν τον τρόπο την επιχείρησή τους”.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στο “Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους” του ΕΕΑ και τη δωρεάν δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για την επιχείρησή σας πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χρηματοδότηση 29,5 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

admin

50 επίκαιρες απαντήσεις σχετικά με την Κ.Υ.Α. και εργασιακά ζητήματα

Ioannis Terzakis

Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Μόνιμο το όριο των 50 ευρώ για ανέπαφες συναλλαγές χωρίς pin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα