ΕΕΤΑΑ: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ από την ΕΕΤΑΑ.

Από σήμερα μέχρι τις 18 Αυγούστου στις 16.00 το απόγευμα μπορούν να κατατεθούν οι ενστάσεις.

Στους πίνακες των προσωρινών αποτελεσμάτων που έχουν αναρτηθεί για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας και των παιδιών. Αντί αυτών εμφανίζονται οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ.

Οι αιτούσες μπορούν να δουν τους κωδικούς αυτών και των παιδιών τους καθώς και την αναλυτική κατάσταση του φακέλου τους, στην ειδική εφαρμογή, που έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Προσωρινοί Πίνακες

Για να δείτε τους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων των δυνητικά  ωφελούμενων με ΠΛΗΡΗ και ΕΛΛΙΠΗ φάκελο δικαιολογητικών θα πρέπει να επιλέξετε τον Νομό και Δήμο.  Οι δυνητικά ωφελούμενοι εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας/αιτούντος, ανά Δήμο.

Τους προσωρινούς  πίνακες με τα ονόματα των ωφελουμένων  μπορείτε να τους δείτε ΕΔΩ

Προσωρινά αποτελέσματα

Για να δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα αξιολόγησης της πληρότητας των φακέλων δικαιολογητικών των αιτήσεων θα πρέπει να εισέλθετε στην ειδική εφαρμογή στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ με τους κωδικούς του TAXIS ΕΔΩ 

Υποβολή Ενστάσεων

Για την υποβολή των ενστάσεων η προθεσμία λήγει στις 18 Αυγούστου στις 16.00 το απόγευμα και απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος TAXISNET της ΑΑΔΕ και  γίνεται αποκλειστικά με τους κωδικούς TAXISNET της αιτούσας, δηλαδή με τους κωδικούς που έγινε η αίτηση.

Για την είσοδο στην σελίδα της ειδικής εφαρμογής για τις ενστάσεις μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *