Υπουργεία

Πίνακες Εισαγομένων Πλοιάρχων & Μηχανικών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) 2020-2021

Από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι την 04 Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Παρασκευή τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός Λιμένα Πειραιά και Γρ. Λαμπράκη 150) και αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις https://www.ynanp.gr/ και http://www.hcg.gr/, οι πίνακες εισαγομένων (Πλοιάρχων και Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2020-2021, όπως προβλέπεται από το κεφάλαιο ΙΑ΄ της σχετικής προκήρυξης.

Διευκρινίζεται ότι οι πίνακες εισαγομένων σπουδαστών /σπουδαστριών στις ΑΕΝ περιέχουν μόνο τον οκταψήφιο  κωδικό αριθμό του κάθε υποψήφιου στις πανελλαδικές εξετάσεις, τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης που υπέβαλλε στο Υ.ΝΑ.Ν.Π. για την εισαγωγή στις Α.Ε.Ν και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

  1. Οι επιτυχόντες υποχρεούνται να παρουσιαστούν για εγγραφή στις Α.Ε.Ν που έχουν επιτύχει έως και την 18η Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Παρασκευή.
  2. Όσοι δεν παρουσιαστούν αποκλείονται της εγγραφής τους και οι κενές θέσεις που τυχόν προκύψουν θα καλυφθούν για μια και μόνο φορά από υποψήφιους / ες από πίνακες επιλαχόντων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
  3. Νεοεισαγόμενοι σπουδαστές που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 27 του κανονισμού σπουδών των Α.Ε.Ν (ΦΕΚ 2028 Β /03-06-2019) δύνανται να υποβάλουν αιτήσεις για
    μετεγγραφή εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των σπουδαστών στις Α.Ε.Ν  είναι τα εξής:

  1. Δελτίο ταυτότητας και μια φωτοτυπία αυτού
  2. Τέσσερις (04) φωτογραφίες (τύπου ταυτότητας)
  3. Φωτοαντίγραφο απολυτηρίου λυκείου
  4. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα (ΑΕΙ), πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού τομέα, ή βεβαίωση διαγραφής εφόσον είχαν εγγραφεί σε κάποιο ΑΕΙ.

Πίνακας εισαγομένων Πλοιάρχων ΕΔΩ

Πίνακας εισαγομένων Μηχανικών ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Υπουργείο Εργασίας: Αυξάνεται ο κατώτατος μισθός από 1η Ιανουαρίου 2022

@dmin

ΥΠΕΣ Μακεδονίας Θράκης: Συνάντηση με τους Πρόεδρους Κ.Ε.Δ.Ε. – Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

@dmin

ΥΠΕΣ: Μονιμοποιούνται οι εργαζόμενοι της 3Κ/2018 – Εγκύκλιος

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα