Οικονομία

Θεσσαλονίκη: Άνοιγμα του Λιανεμπορίου την Δευτέρα 12 Απριλίου

Οι καταναλωτές πρέπει να αποστέλλουν πλέον μήνυμα στο 13032

Με μια εβδομάδα καθυστέρηση λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης της πόλης, ανοίγει το λιανεμπόριο στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 12 Απριλίου με τη μέθοδο του click away.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να κάνουν χρήση ειδικού κωδικού που μπορεί να σταλεί μία και μόνο φορά στο 13032 και που τις δίνει το χρονικό περιθώριο έως 3 ώρες συνολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας για την πραγματοποίηση των αγορών τους.

Σε οποιαδήποτε προσπάθεια να σταλεί δεύτερο μήνυμα θα γυρίζει αρνητική απάντηση.

Θα πρέπει να υπάρχει καταχώρηση της παραγγελίας/ραντεβού από την επιχείρηση και αποστολή στον πελάτη είτε ηλεκτρονικού αποδεικτικού εγγράφου της αγοράς (προπληρωμένη παραγγελία), ή του ραντεβού, είτε μηνύματος SMS που φέρει τα εξής στοιχεία: επωνυμία, διεύθυνση και ΑΦΜ της επιχείρησης, καθώς και το χρονικό διάστημα παραλαβής.

Η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από ένα άτομο και μόνο και η πληρωμή μόνο ηλεκτρονικά ή με POS κατά την παραλαβή.

Κατά την παραλαβή εκτός καταστήματος (click away) θα πρέπει να τηρείται ελάχιστη απόσταση δύο μέτρων μεταξύ των πελατών, ο μέγιστος αριθμός των ατόμων στην αναμονή δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 9 άτομα και ο μέγιστος χρόνος παραμονής στο σημείο παραλαβής θα πρέπει να είναι μάξιμουμ 10 λεπτά.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Επίδομα προσωπικής διαφοράς: Ξεκίνησαν οι πληρωμές στους δικαιούχους

@dmin

Ηλεκτρικό ρεύμα: Όσα πρέπει να ξέρετε για την επιστροφή των 600 ευρώ

@dmin

Taxisnet αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά για τον ΕΝΦΙΑ 2020

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα