Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Λαμιέων: Θύμιου Καραΐσκου 

admin

Γεννήθηκε το 1963 στο Βαθύκοιλο Φθιώτιδας. Γονείς του είναι ο Κωνσταντίνος και η Αφροδίτη Καραΐσκου. Είναι παντρεμένος με την Αρτεμησία Φωτεινού, με την οποία έχουνε αποκτήσει δυο κόρες, την Αφροδίτη και την Μαρία.

Φοίτησε στο Λύκειο Πελασγίας και στην συνέχεια σπούδασε Δικηγόρος στη Νομική Αθηνών.

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Σώμα Τεθωρακισμένων ως δόκιμος Αξιωματικός και Ανθυπίλαρχος. Σήμερα ασκεί δικηγορία παρ’ Αρείω Πάγω, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα θέματα Δημοσίου και Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είναι ενεργό μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων και της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.

Από το 2004, είναι Νομικός Σύμβουλος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας και στη συνέχεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Χειρίστηκε τα σοβαρότερα νομικά ζητήματα της Περιφέρειας, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε επιτροπές νομικών για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που δημιουργήθηκαν με την εφαρμογή του «Καλλικράτη».

Από τον Μάιο του 2014 είναι Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας στο πλευρό του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, θέση την οποία υπηρέτησε με ενθουσιασμό και υπευθυνότητα μέχρι και σήμερα.

Είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η σκληρή δουλειά, τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα, οι δύσκολες προκλήσεις και οι ξεχωριστές επιτυχίες, όπως λέει ο ίδιος για τον εαυτό του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα