ΔήμοιΟΤΑΠροσλήψεις

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Πρόσληψη 20 ατόμων με ΙΔΟΧ για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας πρόκειται να προβεί στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, και συγκεκριμένα, δεκαπέντε (15) άτομα μερικής απασχόλησης και πέντε (5) άτομα πλήρους απασχόλησης για το διδακτικό έτος 2023-2024.
Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό πρωτ: 29063/1.08.2023 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση protocol@agiavarvara.gr .

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η προθεσμία υποβολής

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Συγκεκριμένα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων διαρκεί από Τετάρτη 02/08/2023 έως 16/08/2023.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά παρακάτω:

Ανακοίνωση Πρόσληψης

Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση

Παράρτημα 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΕΥΑ Παιονίας: 50 ημέρες αναμονή…για μια φωτοτυπία

@dmin

Δήμος Θερμαϊκού: Προσβάσιμη παραλία για ΑμεΑ σε Νέους Επιβάτες και Επανομή

@dmin

Δήμος Αμαρουσίου: Εγκαινιάστηκε το πρώτο πλήρες ενεργειακά αυτόνομο πάρκο

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα