Δήμοι

Δήμος Δέλτα: Αύξηση δύναμης της ΟΠΚΕ από 30 σε 100 αστυνομικούς

Στη σύσκεψη των 14 Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που πραγματοποιήθηκε στην ΠΚΜ παρουσιάστηκε το σχέδιο αστυνόμευσης της Θεσσαλονίκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Yφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, καθώς και ο Pεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο Υπουργός κατέγραψε τα αιτήματα των αιρετών, μεταξύ αυτών της ανάγκης για μεταστέγαση πολλών Α.Τ στις κατά τόπους περιοχές, λόγω ακαταλληλότητας των κτιρίων, την ενίσχυση αστυνομικών, την αύξηση των περιπολιών σε γειτονιές και ανοικτούς χώρους, την εφαρμογή μέτρων για την αντιμετώπιση της βίας στους ανήλικους κ.α.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά έθεσε τα προβλήματα ασφάλειας που αντιμετωπίζει η περιοχή, με τον Υπουργό να κάνει γνωστό ότι πλέον η δύναμη της ΟΠΚΕ που εδρεύει στο Δήμο Δέλτα αυξάνει την δύναμη της από 30 σε 100 αστυνομικούς συνολικά. Παράλληλα, η Δήμαρχος ζήτησε την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων καθώς στο Δήμο υπάρχει μόνο ένα, στην Σίνδο, ενώ οι ανάγκες είναι περισσότερες λόγω της μεγάλης έκτασης και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών  του Δήμου Δέλτα στον τομέα της διαφύλαξης της ασφάλειας του πολίτη.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Ωραιοκάστρου: Το νέο σχήμα διοίκησης ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Παντελής Τσακίρης

@dmin

Τέλος στις αξιώσεις που εγείρουν οι περιφέρειες για συνδιαχείριση των στερεών αστικών αποβλήτων

admin

Δήμος Καμένων Βούρλων: Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα