Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Δώστε αίμα – Σώστε μια ζωή

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, συνδιοργανώνουν με το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, την εθελοντική αιμοδοσία της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, με στόχο την αντιμετώπιση άμεσης εξεύρεσης αίματος καθώς και των παραγώγων του, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης – κατάσταση- στην οποία θα βρεθούμε όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 30 Μαΐου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Οι αιμοδότες παρακαλούνται να φέρουν μαζί τους ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα πραγματοποιείται λήψη δειγμάτων από υποψηφίους εθελοντές δότες μυελού οστών, σε συνεργασία με τον σύλλογο Όραμα Ελπίδας.

Η λήψη δείγματος είναι μία απλή διαδικασία που γίνεται με δείγμα στοματικού επιχρίσματος (σάλιο) και αφορά υγιείς υποψηφίους 18 έως 45 ετών.

Ο εθελοντής δότης παραμένει καταχωρημένος στο αρχείο και ενεργός μέχρι τα 55α γενέθλιά του.

Οι υποψήφιοι δότες μπορούν να προσέλθουν ανά πάσα στιγμή στα γραφεία του Τμήματος Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, στο ισόγειο του ΙΚΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Σμύρνης 25, Κορδελιό) για να πραγματοποιηθεί λήψη δείγματος.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Παύλου Μελά: Συνεχίζεται η λειτουργία της Δομής «Παιδική Ομπρέλα»

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Δημιουργεί Μητρώο Ευάλωτων Ομάδων Πολιτών

Δήμος Καλαμαριάς: Γιορτή Υιοθεσίας αδέσποτων στο Πάρκο Κόδρα

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα