Δήμοι

Δήμος Λαγκαδά: Επιθεώρηση των σχολικών μονάδων από τον Δήμαρχο Ι.Ταχματζίδη

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά επιθεώρησε Γυμνάσια και Λύκεια του δήμου κατά την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας τους, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το επίπεδο ετοιμότητας.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την κάλυψη του Δήμου Λαγκαδά με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια της περιοχής μας. Πιστεύω πως από την πρώτη στιγμή της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης ανταποκριθήκαμε στον μέγιστο βαθμό στις αυξημένες ανάγκες της σχολικής κοινότητας.  Ως Δήμος και στο επίπεδο ευθύνης που μας αναλογεί, φροντίσαμε ώστε από την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των σχολικών δομών μας να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να επιστρέψουν μαθητές και εκπαιδευτικοί σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον».

Την παραπάνω δήλωση έκανε ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, κατά την επιθεώρηση που πραγματοποίησε σήμερα σε γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Λαγκαδά, προκειμένου να διαπιστώσει την τήρηση των μέτρων προστασίας από  την πανδημία του Covid-19.

Κατά την επίσκεψή του σε σχολικές δομές του Δήμου Λαγκαδά, ο κ. Ταχματζίδης, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού, Ελισσάβετ Κοτσώνη, συνομίλησε με τους διευθυντές των σχολείων και διαπίστωσε από κοντά εάν υπήρξε ο απαραίτητος εξοπλισμός με μάσκες πολλαπλών χρήσεων, απολυμαντικών και καθαριστικών προϊόντων.

Ο κ. Ταχματζίδης, τέλος, υπογράμμισε ότι προκειμένου οι καθηγητές και οι μαθητές να αισθάνονται, όσο γίνεται, ασφαλείς, ο Δήμος Λαγκαδά θα πραγματοποιεί συχνές απολυμάνσεις.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Λαγκαδά: Στα «μαχαίρια» διοίκηση και αντιπολίτευση για τις αυξήσεις στα τιμολόγια νερού

Εμπόριο ελπίδας από δικηγορικά γραφεία για μονιμοποίηση συμβασιούχων οκταμηνιτών στους δήμους

admin

Οι πρώτες τρισδιάστατες διαβάσεις πεζών δημιουργήθηκαν στην Αθήνα

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα