Τέχνη - Πολιτισμός

Δήμος Παύλου Μελά: Εγγραφές στη Θεατρική Ομάδα

Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Δήμου Παύλου Μελά συνεχίζει τη μακρά πορεία της στον χρόνο υπηρετώντας το θέατρο, τη συλλογική ερασιτεχνική δημιουργία, την προσφορά προς τους πολίτες και ανακοινώνει τη δυνατότητα εγγραφών μέχρι τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023.

Σκοπός της λειτουργίας της ομάδας είναι η παροχή θεατρικής παιδείας, η συμμετοχή των πολιτών στη θεατρική δημιουργία,  η αλληλεπίδραση, η ανάπτυξη δεσμών, η ψυχαγωγία των πολιτών.  Μέσα από τη δράση της επιτυγχάνεται η γνωριμία με τις βασικούς κανόνες του θεάτρου με μαθήματα αυτοσχεδιασμού, κίνησης, αγωγής του λόγου, επικοινωνίας, η συμμετοχή στη δημιουργία παραστάσεων για το κοινό, η προσωπική εξέλιξη και η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος.

Η Ομάδα λειτουργεί υπό την ευθύνη του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά, το οποίο αναθέτει στη σκηνοθέτρια της ομάδας τη διαχείριση της, την κατάρτιση των τμημάτων, τη σύνθεση των συμμετεχόντων στις παραστάσεις, την επιλογή των έργων και γενικότερα την εφαρμογή των αρχών που επιθυμεί ο δήμος να διέπουν τη λειτουργία της.

Η ένταξη καινούργιων μελών, δίνει νέα πνοή, ευκαιρίες, δυναμική και δυνατότητες.

Πληροφορίες για τις εγγραφές και την κατάρτιση των τμημάτων και την έναρξη των συναντήσεων:

Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν μόνο ενήλικες άνω των 18 ετών.

Προσοχή: Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η εγγραφή με την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης, τόσο των παλαιών μελών, όσο και των νέων ενδιαφερόμενων. Στην αίτηση υπάρχουν τα κατάλληλα πεδία για τον σκοπό αυτό.

Η σύσταση και ο αριθμός των τμημάτων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό και την εμπειρία των ενδιαφερομένων, τις δυνατότητες συναντήσεων της ομάδας και τις θεατρικές παραγωγές που θα ετοιμαστούν κατά τη διάρκεια του έτους.

Υποβολή αιτήσεων μόνο ηλεκτρονικά

Συμπληρώστε την αίτηση  ΕΔΩ

ή σαρώστε το QR-code που ακολουθεί

Υποβολή αιτήσεων έως τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου

Κατάρτιση τμημάτων εντός του Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση

Σημείωση: Επειδή ο αριθμός των νέων εγγραφών θα είναι περιορισμένος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Προβάδισμα στην εγγραφή θα έχουν οι δημότες και οι κάτοικοι του Δήμου Παύλου Μελά.

Επικοινωνία – Πληροφορίες

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Τηλέφωνα: 2313302 938, 835

Email: grpol@pavlosmelas.gr 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: 7η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «ΘΥΜΕΛΗ»

@dmin

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Έναρξη θερινού κινηματογράφου

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Γιορτή Πίτας και λαϊκό-ποντιακό γλέντι στον Μονόλοφο

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα