Δημοτικές Εκλογές 2023

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: «Μήνυμα νίκης» στέλνει ο υποψήφιος δήμαρχος Πάρης Τσογκαρλίδης

Μήνυμα νίκης και προοπτικής έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Πάρης Τσογκαρλίδης, στις πέντε κεντρικές ομιλίες που πραγματοποίησε στις δημοτικές κοινότητες της περιοχής.

Παρουσία στελεχών της δημοτικής παράταξης «Ορμή Όραμα Ομάδα» και πλήθους πολιτών, που έστειλαν με την παρουσία τους το δικό τους μήνυμα, το μήνυμα των τοπικών κοινωνιών για την ανάγκη αλλαγής στη διοίκηση του Δήμου, ο κ. Τσογκαρλίδης ξεδίπλωσε στις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου, το σχέδιό του για την επόμενη μέρα σε κάθε γειτονιά του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Οι κεντρικές ομιλίες του είχαν απήχηση, ενώ ο κόσμος ανταποκρίθηκε μαζικά στο κάλεσμά του και η παρουσία του ήταν συγκινητική.

«Από τον Χορτιάτη και το Φίλυρο μέχρι το Πανόραμα και την Πυλαία και φυσικά από το Ασβεστοχώρι και την Εξοχή, όπου πραγματοποιήσαμε κοινή εκδήλωση, οι συμπολίτες μας έγιναν κοινωνοί του νέου τρόπου με τον οποίο θέλουμε να διοικηθεί ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, των έργων που θα κάνουμε με την εμπιστοσύνη τους στις κάλπες της Κυριακής και τα οποία αποτελούν τις απαντήσεις στα προβλήματά τους, αλλά και του οράματος που έχουμε για την επόμενη πενταετία για τον τόπο μας».

 

«Αποδείξαμε ότι μόνο μέσα από την καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μας, μόνο μέσα από τη συζήτηση μαζί τους, από την έγνοια για τις αγωνίες τους, μπορούν να αλλάξουν επιτέλους τα πράγματα στον Δήμο μας».

«Αποδείξαμε ότι μόνο μέσα από συγκεκριμένες, εφικτές προτάσεις και λύσεις, μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένη προοπτική σε κάθε Δημοτική μας Κοινότητα».

«Αποδείξαμε ότι ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη μπορεί να μην είναι ο φτωχός συγγενής της Θεσσαλονίκης, το τουριστικό θέρετρο δίπλα στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών και το προάστιο της Θέρμης».

«Αποδείξαμε ότι μπορούν τα πράγματα στην καθημερινότητα όλων μας να γίνουν καλύτερα. Για να έρθει ο Δήμος στον πολίτη κι όχι ο πολίτης στον Δήμο».

«Επειδή εμείς μιλήσαμε με αποδείξεις. Με συγκεκριμένα έργα, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, με τη γλώσσα της αλήθειας και της σοβαρότητας. Επειδή εμείς δεν είμαστε ‘κομήτες’ που έπεσαν την τελευταία στιγμή στον προεκλογικό αγώνα, ούτε κουρασμένοι από τα πολλά χρόνια στην ίδια καρέκλα. Είμαστε η προοπτική του Δήμου και ήρθαμε για να μείνουμε».

«Στις κάλπες της Κυριακής θα μιλήσουν οι πολίτες και θα επιλέξουν αν θα συμβιβαστούν με το παλιό, το φθαρμένο και τους ‘επισκέπτες’ ή αν θα δώσουν τόπο στην ορμή και το όραμα. Θα μιλήσουν οι πολίτες και θα επιλέξουν αν προτιμούν τους διαρκείς συμβιβασμούς, το βόλεμα, τις εύπεπτες θεωρίες και τα αόριστα ‘θα’ ή τις μελετημένες και ρεαλιστικές προτάσεις, μέσα από ένα συγκροτημένο σχέδιο πενταετίας για τον Δήμο τους. Τώρα τα πάντα είναι στο χέρι τους».

«Εμείς πορευτήκαμε με ήθος, με αξιοπρέπεια, με προγραμματικό λόγο, με σεβασμό προς τους συμπολίτες μας και ζητήσαμε να μας εμπιστευτούν. Ας κρίνουν κι ας συγκρίνουν. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την ανταπόκρισή τους, για τη συμπαράσταση, για τη δύναμη που μας έδωσαν, για την αγάπη τους, όπως θέλω να ευχαριστήσω και την ικανή και δυναμική ομάδα των υποψηφίων μας, που έδωσαν αυτόν τον ωραίο αγώνα επί μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί μου. Έναν αγώνα με θετικό λόγο, μακριά από τοξικότητες και φτηνές εντυπώσεις. Έναν αγώνα που από μόνος του αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη».

«Την Κυριακή το μήνυμα της νίκης και της προοπτικής είμαι σίγουρος ότι θα είναι ηχηρό. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τον Δήμο μας μπροστά. Διότι όταν εμείς θέλουμε, ο Δήμος μπορεί», τόνισε ο κ. Τσογκαρλίδης.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Περιφερειακές Εκλογές 2023: Εκλέγονται 7 περιφερειάρχες από τους 13 στον Α΄ γύρο

@dmin

Μαρία Μανούκα: Θα τιμήσω την ψήφο σας και θα αγωνιστώ για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

@dmin

Δημοτικές εκλογές 2023: Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στους 14 δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα