Δελτία Τύπου Δήμοι

Εξέλιξη στην Δημοτική Αστυνομία Δήμου Σερρών

Η Δημοτική Αστυνομία επανέρχεται στο Δήμο Σερρών για να συνδράμει στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας, τη νομιμότητα στην κυκλοφορία και την στάθμευση των οχημάτων, καθώς και την εφαρμογή των κανονισμών στην εμπορική λειτουργία της πόλης.

Με μεθοδευμένες κινήσεις, η Δημοτική Αρχή Σερρών, εκμεταλλεύεται το νέο θεσμικό πλαίσιο και δημιουργεί θέσεις στον οργανισμό του Δήμου Σερρών, ώστε να στελεχωθούν με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Πράγματι, δυο νέοι δημοτικοί αστυνόμοι, εντάσσονται από σήμερα στο σώμα της Δημοτικής Αστυνομίας και προστίθενται έτσι στο υφιστάμενο δυναμικό των τεσσάρων αστυνομικών.

Ήδη, οι δυο δημοτικοί αστυνομικοί είναι στους δρόμους των Σερρών για να πραγματοποιούν τους ελέγχους που υπάγονται στην αρμοδιότητα της Υπηρεσίας και να βοηθήσουν, έτσι ώστε η πόλη να λειτουργεί καλύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής Σερρών, είναι να υπερκαλύψει τις 10 υφιστάμενες θέσεις που προβλέπει ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερρών, και να τις αυξήσει μέχρι τις 20, ώστε η Δημοτική Αστυνομία να λειτουργεί οργανωμένα όλο το 24ωρο, υπερασπιζόμενη τη δημόσια ασφάλεια.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού- Ευόσμου: Συνεχίζεται το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ με την διάθεση προϊόντων στους δικαιούχους

Μηδενική συμμετοχή των δήμων στο πρόγραμμα για τα αδέσποτα ζώα

admin

Καταστροφικός για το Βέρμιο ο Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλ. Ενέργειας 315 MW

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα