Δήμοι

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Ασφαλτόστρωση σε 85 δρόμους

Στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των υποδομών, ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου προχωρά τις παρεμβάσεις για την αποκατάσταση και αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης.

Με την ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, πραγματοποιήθηκε σε διάστημα 16 μηνών η αποκατάσταση του οδοστρώματος σε 85 δρόμους του Δήμου, συνολικής επιφάνειας 76.335 τ.μ. και οι παρεμβάσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου το μη επαρκώς συντηρημένο οδικό δίκτυο και σε πολλές περιπτώσεις  ιδιαιτέρως καταπονημένο από εργασίες διαφόρων οργανισμών, να καταστεί ασφαλές για οδηγούς και πεζούς, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των δημοτών και την εικόνα του αστικού τοπίου.

Το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στις οδούς (δείτε εδώ) και το αμέσως επόμενο διάστημα θα ασφαλτοστρωθούν ακόμη 38.000 τ.μ. σε 18 δρόμους (δείτε εδώ) ενώ τα συνεργεία εργάζονται ώστε τα αναβαθμισμένα οδικά δίκτυα να παραδίδονται γρήγορα στην κυκλοφορία, χωρίς να ταλαιπωρούνται οι οδηγοί στους δρόμους που γίνονται οι παρεμβάσεις.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, τόνισε πώς «Στόχος μας είναι να αλλάξουμε την εικόνα του οδικού δικτύου και στις δύο ενότητες του Δήμου μας. Τα έργα που βελτιώνουν την ασφάλεια, την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών μας έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για εμάς και η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να δίνει έμφαση στα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, παρεμβαίνοντας σε όσο  περισσότερα σημεία για να αλλάξει προς το καλύτερο κάθε γειτονιά».

Από την πλευρά του ο καθ΄ ύλην αρμόδιος για τα έργα, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορας Λαφαζανίδης, πρόσθεσε ότι: «Οι ανάγκες είναι πολλές και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Επιδίωξη μας είναι να εκμεταλλευτούμε κάθε πιθανή χρηματοδότηση για να δημιουργήσουμε υποδομές και να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ένα καλύτερο περιβάλλον για να ζουν».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Δέλτα: Παράλογη η απόφαση κατάργησης τριών τμημάτων από το ΔΙΠΑΕ Σίνδου

@dmin

Δήμος Ιλίου: Σε ετοιμότητα λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Ioannis Terzakis

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ξεκίνησαν οι προεγγραφές στα δημοτικά ΚΔΑΠ

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα