ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Οδηγίες προς υποψηφίους για τα διαδικαστικά

Το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου Δήμου Κορδελιού Ευόσμου προχώρησε στην παροχή διευκρινιστικής οδηγίας προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Αιτήσεις μεταδημότευσης λόγω υποψηφιότητας στις Δημοτικές ή Περιφερειακές εκλογές, μπορούν να υποβληθούν:

  • Με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου, στον 1ο όροφο, στο Δημαρχείο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου
  • Ή σε οποιοδήποτε ΚΕΠ επισυνάπτοντας το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας.

Εναλλακτικά η αίτηση μπορεί να υποβληθεί και στις ψηφιακές υπηρεσίες, μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, πραγματοποιώντας εγγραφή στην εφαρμογή.

Στη συνέχεια επιλέγετε το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης -> Αίτηση μεταδημότευσης για υποψηφιότητα στις Δημοτικές ή Περιφερειακές εκλογές -> συμπλήρωση αίτησης -> επισύναψη ταυτότητας -> υποβολή.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν και να διεκπεραιωθούν από το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου μέχρι τις 30 Αυγούστου 2023.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ξεκινούν τα νέα Παιδικά Αθλητικά Τμήματα

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Μήνυση κατά επιτροπών για ανώνυμες καταγγελίες

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Με τρεις παρελάσεις θα εορταστεί η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα