ΔήμοιΕκδηλώσειςΤέχνη - Πολιτισμός

Δήμος Κορυδαλλού: Αποψινή βραδιά θεάτρου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, στις 20:30.

Η θεατρική ομάδα του δήμου Κορυδαλλού παρουσιάζει την κοινωνική κωμωδία «Ο Άσχημος» του Marius Von Mayenburg, η οποία σατυρίζει με αιχμηρό και ξεκαρδιστικό τρόπου το «κυνήγι» της τελειότητας στην σύγχρονη κουλτούρα.

Η υπόθεση αφορά τον Λέττε, ένας »άσχημο» και άσημο βιοπαλαιστή, ο οποίος προβαίνει σε πλαστική προσώπου, αποκομίζοντας όλα τα οφέλη ενός ακαταμάχητου παρουσιαστικού. Όλα αλλάζουν, ωστόσο,όταν το πρόσωπο του γίνεται αντικείμενο… αγοραπωλησίας.

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία των Σίσσυ Βασιλακοπούλου και  Μάρκου Τσούμα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 9 Μαΐου 2026, στις 20:30,  στην Αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη». Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθεί η αφίσα της παράστασης:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Να συνεργαστούν στην διοίκηση αποφάσισαν δύο παρατάξεις στο δήμο Δράμας

admin

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

@dmin

Δήμος Κομοτηνής: Επανεκκίνηση Προγράμματος Κυνοφιλίας στα σχολεία

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα