Δήμοι

Τοποθέτηση συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στην πόλη της Έδεσσας

Υπογραφή σύμβασης κοινόχρηστων ποδηλάτων στον Δήμο Έδεσσας

Το σύστημα των κοινόχρηστων ποδηλάτων θα διαθέτει τέσσερις σταθμούς, που θα τοποθετηθούν στην περιοχή των Καταρρακτών, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, στο Δημαρχείο και στην πλατεία Ελευθερίας. Οι χρήστες θα μπορούν να εγγράφονται στον σταθμό των Καταρρακτών και στη συνέχεια να χρησιμοποιούν τα ποδήλατα από και προς όλους τους σταθμούς. Το σύστημα περιλαμβάνει ειδικό λογισμικό διαχείρισης και λειτουργίας και φυσικά είναι σχεδιασμένο για τις ανάγκες της Έδεσσας.

Τα κοινόχρηστα ποδήλατα εντάσσονται στο μεγάλο πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και περιλαμβάνει επίσης την απομάκρυνση του τοίχου του γηπέδου, του παλιού κλειστού γυμναστηρίου και την ανάπλαση του χώρου, αλλά και δράσεις ηλεκτρονικής προβολής και διευκόλυνσης δημοτών και επισκεπτών, το City Branding, σήμανση, έργα στήριξης της τοπικής αγοράς και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα λειτουργεί συμπληρωματικά με άλλα προγράμματα, όπως είναι η μετατροπή του Κανναβουργείου σε συνεδριακό κέντρο-επισκέψιμο χώρο και το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου που ο Δήμος Έδεσσας υλοποιεί μαζί με τον Εμπορικό σύλλογο, έχοντας ως τελικό στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού και τη στήριξη της τοπικής αγοράς.

pellamou.gr

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Ωραιοκάστρου: Το πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

@dmin

Δήμος Αθηναίων: Το έργο της Διπλής Ανάπλασης θα προχωρήσει όσα εμπόδια κι αν βρούμε

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα