ota24.gr
Περιφέρειες

«Όχι» της Περιφέρειας στην εκ νέου παραχώρηση του Κολυμβητηρίου Ιαλυσού στον Δήμο Ρόδου

Αρνητικά απάντησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο αίτημα του Δήμου Ρόδου για εκ νέου παραχώρηση του ακινήτου του Κολυμβητηρίου στην Ιαλυσό για διάστημα 50 ετών, με σκοπό την κατασκευή ανοικτού δημοτικού κολυμβητηρίου.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Απόστολος Ασπράκης, επισήμανε ότι η αρχική παραχώρηση είχε γίνει το 2002 για την κατασκευή και λειτουργία κολυμβητηρίου, ωστόσο το έργο δεν υλοποιήθηκε ποτέ, παρά την πάροδο 23 ετών. Για τον λόγο αυτό η Περιφέρεια προχώρησε στην ανάκληση της παραχώρησης, στο πλαίσιο της ορθής διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας.

Παράλληλα, η Περιφέρεια τονίζει ότι δεν εγκαταλείπει τον στόχο δημιουργίας κολυμβητηρίου στη Ρόδο. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η εκπόνηση μελέτης για την αναβάθμιση της υπάρχουσας εγκατάστασης και τη μετατροπή της σε ένα σύγχρονο κλειστό κολυμβητήριο με δυνατότητα λειτουργίας όλο τον χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Α. Τζιτζικώστας-‘Η Τουρκία έχει μόνιμη ανοσία στην ιστορική αλήθεια

Ch

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026» στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών

Σ

ΠΚΜ: Με ένα κλικ το ραντεβού των εξετάσεων 15.000 υποψηφίων οδηγών σε όλη την περιφέρεια

Virus

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα