Επικαιρότητα

Μόρια: 77 μετανάστες θετικοί στον κορονοϊό

Δύσκολη είναι η κατάσταση στην Μυτιλήνη, όσον αφορά το επιδημιολογικό φορτίο των μεταναστών που βρέθηκαν άστεγοι μετά την ολοκληρωτική καταστροφή της Μόριας από πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχει στην διάθεσή του το Newsbomb.gr ήδη 77 άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό, κατά την διάρκεια των τεστ που γίνονται στους μετανάστες προτού αυτοί εισέλθουν στον νέο καταυλισμό στο Καρά Τεπέ.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Συναγερμός με 408 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα,

Θεσσαλονίκη: Μία πόλη «όμηρος» του χάους και της καταστροφής

@dmin

Υπουργείο Οικονομικών: Παράταση στις φορολογικές υποχρεώσεις έως τον Απρίλιο του 2021

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα