Επικαιρότητα

Στην Ελλάδα ο Πομπέο με πρώτη στάση Θεσσαλονίκη

Οι Eλληνοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο των τελευταίων δεκαετιών κάτι που πιστοποιεί και η δεύτερη επίσκεψη, σε λιγότερο από ένα χρόνο, του Μάικ Πομπέο στην χώρα μας.

Ο Μάικ Πομπέο έφθασε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και στις 10πμ θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, ενώ στη συνέχεια θα υπογραφεί διμερής συμφωνία για την επιστήμη και την τεχνολογία.

Επίσης θα συμμετάσχει με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κλάδου της ενέργειας σε μια συζήτηση που θα υπογραμμίσει, σύμφωνα με την αμερικανική πλευρά, τη σημασία ενεργειακής διαφοροποίησης και των έργων υποδομής που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καταδίκη της Ελλάδας για την αέρια ρύπανση στη Θεσσαλονίκη

@dmin

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στην θεσσαλονίκη

Αντίστροφη μέτρηση για ανεμβολίαστους – Τι αλλάζει από Δευτέρα σε εργασία, μετακινήσεις

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα