Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Γορτυνίας Στάθης Κούλης

admin

Γεννήθηκε το 1971 στα Λαγκάδια Γορτυνίας, τρίτο παιδί πολύτεκνης αγροτικής οικογένειας.

Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1994.

Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λαγκαδίων στις εκλογές του 1994 και του 1998.

Το 2002 εκλέχθηκε Δήμαρχος και υπηρέτησε τον Δήμο Λαγκαδίων για οκτώ συναπτά έτη (2003-2010).

Το 2014 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας και την προηγούμενη δημοτική περίοδο (2014-2019) ήταν Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Διατέλεσε μέλος και Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού Αρκαδίας την περίοδο 2002-2010.

Επίσης έχει διατελέσει μέλος της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος και έχει υπηρετήσει ως μέλος σε σημαντικές επιτροπές (Επιτροπή Αειφόρου Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Επιτροπή Θεσμών και Ισότητας, Επιτροπή Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Τουρισμού, Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων).

Διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ (Παράρτημα Αρκαδίας), της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Νομού Αρκαδίας, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Υποτροφιών «Τρύφωνας Ασημακόπουλος» καθώς και μέλος διοικητικών συμβουλίων και επιτροπών που σχετίζονται με την αυτοδιοίκηση.

Έχει εργαστεί ως στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα, σε τράπεζες, σε αυτοδιοικητικούς φορείς και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Από την παιδική του ηλικία υπηρετεί ανελλιπώς το ιερό αναλόγιο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του ως ιεροψάλτης.

Ο Στάθης Κούλης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 επικράτησε του Γιάννη Γιαννόπουλου, στον δεύτερο γύρο και εκλέχτηκε Δήμαρχος Γορτυνίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα