Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Νέας Ιωνίας: Δέσποινας Θωμαΐδου

admin

Η Δέσποινα Θωμαΐδου είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός M.Sc ΕΜΠ. Είναι απόφοιτος της σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στον Τομέα της Εδαφομηχανικής και των Θεμελιώσεων και στο Νέο Αντισεισμικό Κανονισμό. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) από το 1991. Επίσης αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο και το 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.

Από το 1991 ίδρυσε και διατηρεί Τεχνικό Γραφείο Μελετών – Κατασκευών στη Νέα Ιωνία.

Κατά το παρελθόν διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Κέντρου Βρεφονηπιακής Αγωγής Νέας Ιωνίας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στο Δήμο Νέας Ιωνίας, Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Έργων και Ανάπτυξης Νέας Ιωνίας, Αντιδήμαρχος Γεωτεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου στο Δήμο Νέας Ιωνίας, Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη ΙΩΝΙΑ-ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία από Μικρασιάτες γονείς και είναι απόφοιτος του ιστορικού 4ου  Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα