Βιογραφικό Δημάρχου Ορχομενού Παρασκευή (Βούλα) Καράλη

admin

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ορχομενό Βοιωτίας. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ασκεί το επάγγελμα της οδοντιάτρου στον Ορχομενό. Είναι μητέρα 2 παιδιών, του Δημήτρη, ο οποίος είναι γιατρός, και της Μπέτης, που είναι φοιτήτρια της Σχολής Πολιτικών Επιστημών. Διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου, του 2ου Δημοτικού Σχολείου, του 2ου Γυμνασίου και του Γ. Ε. Λυκείου Ορχομενού.

Δραστήριο μέλος του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού για πολλά χρόνια, όπου διετέλεσε και πρόεδρος . Αυτή ακριβώς η ενασχόληση με τα κοινά αλλά και η μεγάλη αγάπη για τον τόπο την οδήγησαν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  • Από το 2010 έως το 2014 διετέλεσε εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ορχομενού.
  • Το 2013-2014 ήταν αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Υγείας, Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας.
  • Στις 2 Ιουνίου του 2019 εκλέχθηκε δήμαρχος Ορχομενού .

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα