Δήμοι

Θανατώσεις αδέσποτων – Μήνυση κατά αγνώστων από τον Δήμο Νάουσας

Τις τελευταίες μέρες στελέχη της διοίκησης του Δήμου Νάουσας έγιναν αποδέκτες καταγγελιών για περιστατικά θανάτωσης αδέσποτων ζώων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αδέσποτα ζώα (σκύλοι και γάτες), βρέθηκαν νεκρά από φόλες σε περιοχές των Εργατικών Κατοικιών και στο κέντρο της Νάουσας.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

Η διοίκηση του Δήμου Νάουσας εκφράζει τον αποτροπιασμό και τη θλίψη της για τα περιστατικά αυτά. Παράλληλα, ενημερώνει ότι η θανάτωση και ο βασανισμός των αδέσποτων ζώων διώκεται ποινικά σύμφωνα με το νόμο 4039/2012, καθώς και ότι θα κινηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την κατάθεση  μήνυσης κατά αγνώστων. Γνωρίζοντας την στάση της πλειοψηφίας της κοινωνίας του Δήμου μας, για το εν λόγω ζήτημα, καλούμε όλους τους δημότες για οποιοδήποτε αντίστοιχο περιστατικό, να ενημερώνουν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου μας ή/και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο (κ. Γιώργο Τριανταφύλλου).

parallaximag.gr

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Νέα δεδομένα στις χρηματοδοτήσεις των Δήμων

admin

Δήμος Παύλου Μελά: Καθαρισμός ρεμάτων στους Ανθόκηπους Ευκαρπίας και στην Πολίχνη

@dmin

Δήμος Λαγκαδά: Ξεκίνησαν οι e-αιτήσεις του Προγράμματος Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα