Δελτία ΤύπουΔήμαρχοι

Δήμαρχος Λαγκαδά: Κτηνώδης πράξη ο βιασμός – Δίπλα στην 24χρονη οι κοινωνικές μας υπηρεσίες

Την υποχρέωση του Δήμου να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο μπροστά σε αποτρόπαιες και κτηνώδεις πράξεις κακοποίησης γυναικών, σεξουαλικής ή μη, επισήμανε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης, με αφορμή την υπόθεση που αφορά την 24χρονη η οποία κατάγεται από τον Δήμο Λαγκαδά.

«Οι κοινωνικές μας υπηρεσίες θα της παράσχουν οποιαδήποτε στήριξη εφόσον χρειαστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Λαγκαδά.

«Είναι καθήκον μας να βοηθάμε ανθρώπους που πέφτουν θύματα τέτοιων απόλυτα καταδικαστέων πράξεων», επισήμανε ο κ. Ταχματζίδης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«Ο Θεμέλιος λίθος του νέου ελληνικού Κράτους»

admin

Σε χρόνο ρεκόρ οι βεβαιώσεις ΤΑΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης

Δήμος Θεσσαλονίκης: Χώρος βρεφικής φροντίδας και θηλασμού στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα