Δήμοι ΟΤΑ Προσλήψεις

Δήμος Χαλκηδόνος: Πρόσληψη 41 ατόμων για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων

Ο Δήμος Χαλκηδόνος προχωρά στην πρόσληψη 41 ατόμων (16 μερικής και 25 πλήρους απασχόλησης) για την καθαριότητα των σχολείων του δήμου Χαλκηδόνας, και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία , έδρα, ειδικότητα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η σχετική ανακοίνωση, η αίτηση και το παράρτημα αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκηδόνος  (dimos-chalkidonos.gr).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 3/2020  και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: dimos.xalk@n3.syzefxis.gov.gr.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρείς (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Την αίτηση μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ

Την ανακοίνωση μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ

Το Παράρτημα ΙΙ μπορείτε να το κατεβάστε ΕΔΩ

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χρηματοδότηση δήμων για την περίθαλψη και την ενεργό γήρανση

admin

Εκλογικός νόμος Αυτοδιοίκησης: Κατατέθηκε στη Βουλή με 12 αλλαγές

Α. Τζιτζικώστας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα