Δελτία Τύπου

Δήμος Ωραιοκάστρου: Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης από την ΔΕΥΑΩ

Από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου (Δ.Ε.Υ.Α.Ω.) ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023, θα σημειωθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της Κοινότητας Νεοχωρούδας, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών.

Ειδικότερα, η υδροδότηση θα διακοπεί από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στην περιοχή της Νεοχωρούδας που βρίσκεται στο ύψος της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς.

Η ΔΕΥΑΩ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών. Θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΕΔΕ

Συνάντηση Δ. Μάρδα με τον Δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γ. Τσαμασλή

admin

Καταστροφικός για το Βέρμιο ο Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλ. Ενέργειας 315 MW

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα