Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο στον Λαγκαδά και οι Επιτροπές

Mε ενωτικό κλίμα του νέου Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη και όλων των παρατάξεων πραγματοποιήθηκε το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λαγκαδά .

Η εκλογή του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε χωρίς μυστική ψηφοφορία, με ορισμό από τις παρατάξεις του δημάρχου Γιάννη Ταχματζιδη , της μείζονος αντιπολίτευσης της Ελπινίκης Ανδρεάδου και της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Γιάννη Αναστασιάδη .

Η Βασιλεία Λούρδα απο το Ζαγκλιβέρι είναι η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Λαγκαδά.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Μπάμπης Κυργιάννης από τα Καλίνδοια της μείζονος αντιπολίτευσης της Ελπινίκης Ανδρεάδου και Γραμματέας η Αναστασία Αδαμούδη απο τα Καλίνδοια της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Γιάννη Αναστασιάδη ..

Και οι τρεις έλαβαν 37 θετικές ψήφους, 1 Λευκό από τον Φιλιππο Γεωργουδάκη και απών από το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν ο Ακης Γρούσκος ο Ηλίας Στόιος και ο Ηλίας Τζαγγάνας από την μείζον αντιπολίτευση της Ελπινίκης Ανδρεάδου.

Ως τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι Κωνσταντίνος Μπίκας, Αλέξανδρος Πατσιαλάς, Νίκη Ανδρεάδου, Γιάννης Αναστασιάδης, Σταύρος Μπάσιας και Θεόδωρος Τζιαμπάζης. Οι τρεις θέσεις που υπολείπονται θα συμπληρωθούν από τον δήμαρχο και 2 αντιδημάρχους μόλις ανακοινωθούν και επίσημα .

Ως τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι Λευτέρης Τσαγκαλίδης, Μανώλης Πατλιάκας, Βασίλης Βαρβαλιός, Μπάμπης Κριτόπουλος, Χάρης Κυριακούδης και Μαρία Κουλτούκη. Οι τρεις θέσεις που υπολείπονται θα συμπληρωθούν από τον δήμαρχο και 2 αντιδημάρχους μόλις ανακοινωθούν και επίσημα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *